Ramires Leek krijgt nieuwe eigenaren

LEEK – Het Latino Restaurant Ramirez midden in het Leekster centrum krijgt nieuwe eigenaren.

Het restaurant wat 1 september 2015 dicht ging zal vanaf 1 februari 2017 weer geopend worden door de nieuwe eigenaren Jacob Venema en Albert Kuil van Sportcentrum Leek. “Vanaf 1 februari kun je in hartje centrum straks weer lekker dineren of genieten van een heerlijke lunch” aldus de mannen die hun concept nog even geheim houden. In 2015 werd het duo nog de nieuwe uitbater van Borg Nienoord waar sindsdien al de nodige gasten ontvangen werden en feesten en partijen gevierd zijn.

Verleden
Latino-restaurant Ramires aan De Dam in Leek, dat in 2013 zijn poorten opende, is per 1 september 2015 noodgedwongen gesloten. Oud-eigenaar Chris van Tuijl (47) van datingwebsite Relatieplanet.nl runde het horecabedrijf samen met zijn uit Portugal afkomstige vriendin Carla Gonzalves (43). ,,Het bedrijf sloeg helaas onvoldoende aan. Onder meer door te sleutelen aan het bedrijfsconcept hebben we kosten noch moeite gespaard om het restaurant aan de loop te krijgen. Dat is niet echt gelukt.

Back to top button