Leek heeft er een nieuwe Bier HotSpot bij: Mitra’s wall of Beer!!

LEEK – Na een intensieve interne verbouwing bij Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis te Leek is er een compleet vernieuwde bier, whisky en wijnafdeling te bewonderen.

Het meest imposante is een wand met meer dan 360 speciaalbieren, deze trekt al snel de aandacht van menig consument. The Wall of Beer, waarin deze wand al snel door menig liefhebber werd omgedoopt bevat een grote hoeveelheid speciaalbieren van kleine Nederlandse brouwerijen en natuurlijk ook vele bieren van lokale brouwers waaronder een bier gebrouwen in Leek.

Daarnaast zijn er vele grote en kleine brouwerijen uit België, Duitsland, Engeland, Ierland, Amerika, Finland of bijvoorbeeld Italië in te vinden. Het assortiment bevat ook veel gelimiteerde en unieke bieren en heeft vele wisselende seizoensbieren.

Hiernaast zijn er vele grote flessen of mooie biercadeaus ook op maat gemaakt te krijgen, voor ieder wat wils. En mocht de klant toch op zoek zijn naar een ander specifiek bier dan gaat men hier graag naar op zoek. Drankenspeciaalzaak Nienhuis onder andere de Bierspecialist van Leek en omstreken!!

Paastip
Maandag 2de Paasdag is Mitra Drankenspeciaalzaak Nienhuis open van 13:00-18:00 u bent welkom!! U vindt Mitra Nienhuis naast Jumbo industriepark Leek.

   
Back to top button