Lindenborg maakt zich op voor goede doelen actie voor stichting Opkikker

LEEK – Statiegeldflessen verzamelen, het gras van de buren maaien, koek verkopen……De leerlingen uit de klassen 1 en 2 zijn al druk bezig met geld inzamelen in de aanloop naar de jaarlijkse Fancy Fair.

Op vrijdag 30 juni zal het op de locatie Lindenborg van 16.00-19.00 uur één en al gezelligheid in en om de school zijn. Voor groot en klein is er iets te doen. Zo worden er allerlei spel-activiteiten en festiviteiten georganiseerd en is er een etensmarkt met verschillende lekkernijen, uiteenlopend van taart tot tosti en van cupcake tot knakworst.

Deze gezellige Fancy Fair wordt gehouden om geld in te zamelen voor de stichting Opkikker. Stichting Opkikker zet zich in voor het organiseren van een bijzondere onbekommerde dag voor gezinnen, waarbij één van de kinderen getroffen is  door een ernstige ziekte. Vaak overheersen de ziekte van het kind en de daarbij horende zorg en de spanning het dagelijkse gezinsleven. Stichting Opkikker biedt deze gezinnen de kans op een fijne opkikkerdag. (www.stichtingopkikker.nl)

Een speciale activiteit willen we nog graag bij u onder de aandacht brengen. We zamelen oude gebruikte mobiele telefoons in. Voor elke mobiel levert dit voor stichting Opkikker namelijk een bedrag van € 2,50 op. Heeft u dus nog een mobieltje liggen die u niet meer gebruikt, dan halen we deze graag bij u op. U kunt ons  hiervoor benaderen via [email protected]

Iedereen is vrijdag de 30e juni van harte welkom op de Lindenborg om de Fancy Fair tot een succes te maken!

   
Back to top button