Vader en dochter openen ‘Uw Slijter Stiekema’ in het centrum van Leek

LEEK – Gisteravond was de feestelijke opening van Uw Slijter Stiekema op De Dam 6 te Leek al voor genodigden en vanaf vandaag, 29 september, ook voor al het winkelend publiek.

Vele mensen hebben mogen beleven, ervaren en proeven wat Uw Slijter Stiekema te bieden heeft. Een uitgebreid assortiment wijnen, (speciaal)bieren, buitenlands- en binnenlands gedistilleerd, PSV (Port, Sherry, Vermouth) en tal van mogelijkheden tot kerstpakketten en relatiegeschenken. Daarnaast hebben ze een eigen drankje geïntroduceerd; het Leekster Klokje. Het Leekster Klokje is verkrijgbaar in de varianten; Kruidenbitter, Graanjenever, Amandel-peer likeur, Bosbessen-rum likeur en een Koffielikeur.

Uw Slijter Stiekema wordt gerund door vader & dochter, een heus familiebedrijf. Voor Han is het een lang gekoesterde droom een eigen zaak te starten na 30 jaar ervaring in gerenommeerde slijterijen (Jos Beeres en Van Erp Dranken) in de stad Groningen. Manouk komt uit de evenementenbranche, maar is in de slijtersbranche niet geheel onbekend, door als zaterdaghulp paraat te staan bij eerder genoemde slijterijen.

Ze weten dat u als klant op zoek bent naar beleving van het product. Dit is wat zij gaan terugbrengen in de winkel. Zij creëren een sfeer in de winkel waarin u zich prettig voelt, waar u graag komt en ook terugkomt. Beleven, proeven en ervaren; dat is waar het bij Uw Slijter Stiekema om draait!

Uw Slijter Stiekema is op maandag geopend van 13-18 uur, dinsdag t/m donderdag van 9-18 uur, vrijdag van 9-21 uur en zaterdag van 9-17.30 uur. Voor meer informatie zie de website: http://uwslijterstiekema.nl/

 

Back to top button