LEEK – De basketballers van Donar hebben vanavond de eerste wedstrijd in de Europe-Cup tegen het Franse Le Portel gewonnen met een eindstand van 77-72 na een mooie wedstrijd in de Topsporthal.

Ruim 2300 toeschouwers kwamen af op deze wedstrijd die verplaatst is naar Leek omdat de MartiniPlaza niet beschikbaar was. De afgelopen dagen is de Topsporthal getransformeerd naar ware Basketball Arena, zo zijn er grote tribunes geplaatst, is de speelvloer vanuit de MartiniPlaza naar Leek verhuisd, zijn de scoreborden en reclameborden overgebracht en zijn de baskets geplaatst nadat er extra verankerpunten in de vloer aangebracht zijn. De succesvolle wedstrijd en de fanatieke sfeer hebben er voor gezorgd dat al het werk niet voor niets is geweest.

De wedstrijd van vanavond in Leek was nummer één van de zes duels die Donar speelt in de FIBA Europe Cup. Volgende week speelt de ploeg uit Groningen in Sarajevo, Bosnië tegen Bosna.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com