Regionale, landelijke én internationale turntoppers bij 4e Turngala in Leek (Foto/Video)

LEEK – Vandaag, zaterdag 4 november werd in de Topsporthal in Leek voor de vierde keer het Turngala gehouden. Dit jaar waren er zowel regionale, landelijke en internationale turntoppers te bewonderen tijdens de middag en avondshow met in totaal ruim 4 duizend bezoekers.

Sanne Wevers, die vorig jaar olympisch kampioene op de balk werd, en haar tweelingzus Lieke Wevers die tijdens de olympische spelen in de meerkampfinale stond lieten tijdens het gala hun bekende oefeningen zien aan het publiek. Ook de nieuwe Nederlandse kampioene bij de dames Tisha Volleman was aanwezig en liet meerdere oefeningen zien tijdens het gala. Bij de heren heeft Yuri van Gelder zich weer laten zien in de ringen en zullen ook de landelijke toppers Casmir Schmidt, Michel Bletterman en Frank Rijken van de partij zijn.

Internationaal
De Engelse Europese kampioen bij de dames Ellie Downie zal dit jaar aanwezig zijn bij het gala evenals haar oudere zus Beckie Downie. Beide Engelse dames voeren de top van het internationale turnen aan en de organisatie is dan ook zeer blij met hun komst naar Leek speciaal voor het 4e Turngala.

Diverse gymdisciplines
Naast alle turntoppers zullen ook weer diverse andere gymdisciplines te bewonderen zijn zoals onder andere de Acro Academy uit Noord Nederland, ritmische gymnastiek en trampolinespringen en dansen door SDM. Tevens zal de show worden aangevuld met spectaculaire acts.

Voor meer foto’s en/of het bestellen er van klik hier.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

Back to top button