Maand lang gratis sporten bij Sportcentrum Leek

LEEK – Vanaf vorige week kan de klant van Jumbo Leek, met zijn kassabon vanaf 25 euro, een maand lang gratis sporten bij Sportcentrum Leek en Profit Leek.

Jacob Veenema, Sportcentrum Leek:” We hebben inderdaad een leuke activiteit. De klanten van de Jumbo kunnen vanaf vorige week een maand lang onbeperkt gratis sporten bij Sportcentrum Leek. Deze actie hebben we samen bedacht met Jumbo, en de eerste tientallen reacties zijn vorige week al binnen gekomen, tot nu toe is het dus erg succesvol al”.

De actie werkt als volgt. Met de Jumbo Leek kassabon vanaf 25 euro kan men een mail sturen naar [email protected]. De klanten kunnen dan in de periode van 15 april tm 13 mei onbeperkt sporten bij het Sportcentrum. De eerste keer nemen ze de kassabon mee om een pasje te krijgen die een maand lang onbeperkt toegang geeft.

Willem vd Woude, supermarktmanager Jumbo Leek Waezenburglaan vult aan:” We zijn als Jumbo ondernemer continue op zoek om lokaal ons steentje bij te dragen. Zo willen we heel graag samenwerken met de lokale ondernemers, en samen het dorp Leek beter en leuker op de kaart te zetten. Onze activiteit met Profile Wagenaar was een erg succesvolle, en ook onze aanwezigheid bij de Familiedoedagen bij Sportcentrum Leek heeft tot leuke reacties geleid, we gaan dus vooral door om leuke dingen te doen. We willen vooral maatschappelijk betrokken zijn, en hoe mooi is het dan om een actie op te zetten die ook nog eens goed is voor je gezondheid”.

   
Back to top button