Groots Midzomerfeest in woonwijk Oostindie met veel activiteiten en optreden van onder andere Rene Karst

Leek – Op zaterdag 24 juni, vanaf 16.00 uur, verzamelen buurtbewoners zich in het prachtige centrumpark voor de 6e editie van dit jaarlijkse evenement. Met dank aan gulle sponsoren wordt deze editie onvergetelijk.

Het Midzomerfeest biedt een diversiteit aan vertier voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen zich uitleven op diverse springkussens en genieten van een spetterende schuimparty. Het hoofdpodium zal jong lokaal talent uit de wijk verwelkomen, die met hun optredens het publiek zullen betoveren. Bovendien kunnen bezoekers uitkijken naar een spetterend optreden van niemand minder dan Rene Karst. Zijn aanwezigheid op het podium belooft een ware sensatie te worden. DJ Mark Nauta zorgt voor de juiste sfeer en zal de avond vullen met energieke beats waarop gedanst kan worden.

Lekkernijen
Het Midzomerfeest is niet alleen een feest voor vermaak, maar ook voor culinair genot. Er is een ruim aanbod aan heerlijke lekkernijen verkrijgbaar, waardoor buurtbewoners niets tekort zullen komen. Of men nu op zoek is naar hartige snacks of zoete traktaties, er is voor elk wat wils.

Dit buurtfeest biedt tevens een uitgelezen kans om samen te zijn en te genieten van een drankje en een dansje. De organisatie hoopt uiteraard op mooi weer, zodat het Midzomerfeest in Woonwijk Oostindie een onvergetelijke ervaring wordt voor alle buurtbewoners.

Voor de gehele wijk
De organisatie verwelkomt graag iedereen uit de wijk op zaterdag 24 juni vanaf 16.00 uur in het centrumpark van Woonwijk Oostindie. Kom langs en geniet van een geweldige dag vol plezier, muziek en lekker eten, waarbij de buurt samensmelt in een feestelijke sfeer!

   
Back to top button