Oktober kennismakingsmaand bij Jongens Turnvereniging Leek

LEEK – De Jongens Turnvereniging Leek (JTV Leek) blijft aan de weg timmeren op het gebied van jongens turnen en freerunnen in Leek.

Sinds het begin van het schooljaar heeft de vereniging de lessen uitgebreid naar een nieuwe leslocatie in Oostindie. In deze ruime en lichte gymzaal worden lessen Freerunnen gegeven op woensdagmiddag vanaf 16:00 uur. Op maandagmiddag is het hier de beurt aan de jongste turntalentjes van de vereniging, die hier hard trainen om misschien wel de nieuwe Epke’s van de toekomst te worden.

JTV Leek staat open voor jongens van elk niveau met interesse in Freerunnen en/of turnen en is altijd op zoek naar nieuw talent.

Ben je tussen de 5 en 8 jaar, ben je lenig, sportief en wil je liever op je handen dan op je voeten lopen? Kom dan gratis meedoen met de turntraining op zaterdagmiddag om 16:00 uur in de Turnhal. De hele maand oktober is kennismakingsmaand. Ben je na enkele proeflessen nog steeds enthousiast? Dan zal er in overleg met de trainer worden besloten in welke groep je het beste past, zodat je altijd op je eigen niveau kunt sporten.

Of ben je 9 jaar of ouder en wil je stoere tricks leren bij Freerunnen? Kom dan meedoen met gratis proeflessen op woensdagmiddag in de gymzaal Oostindie.

Je kunt je aanmelden via info@jtvleek, maar je mag ook gewoon naar de training komen. Verdere informatie over JTV Leek is te vinden op www.jtvleek.nl

   
Back to top button