Open Dag bij Terra Oldekerk; Veelzijdig onderwijs met een groen tintje!

OLDEKERK – Op woensdag 29 januari organiseert Terra Oldekerk een Open Dag voor het vmbo-groen. Leerlingen én ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom aan de Molenstraat 12 om kennis te maken met deze veelzijdige school met een groen tintje!

Bij Terra Oldekerk krijgen leerlingen een goede mix van theorie en praktijk; ze zitten dus niet alleen in de schoolbanken, maar hebben ook leuke projecten en doen ervaring op tijdens verschillende stageperiodes. De leerlingen werken met een eigen laptop, zowel op school als thuis. Daarmee kunnen ze de lesstof digitaal bekijken en op eigen niveau en in eigen tempo bestuderen.

Vmbo-groen
Terra Oldekerk biedt het vmbo-groen aan. Dit is een veelzijdige opleiding. Leerlingen kunnen binnen het vmbo-groen verschillende leerwegen volgen: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg. Terra Oldekerk biedt ook de mogelijkheid voor extra begeleiding, binnen een kleinere groep met extra aandacht van de docent. Alle vragen over het vmbo-groen kunnen gesteld worden tijdens de Open Dag.

Klaar voor de start?
Als een leerling besluit om naar Terra Oldekerk te gaan, is er aan het begin van het schooljaar een startgesprek. De leerling, ouders en mentor maken kennis en bespreken wat de leerling dit schooljaar wil bereiken. Daarnaast is er in het eerste leerjaar iedere lesdag, behalve dinsdag, de startles met de eigen mentor. De planning wordt doorgenomen en er wordt gewerkt aan rekenen, taal en een aantal thema’s. Twee keer per week is er ook een bordsessie, waarbij de doelen besproken worden waar je als klas aan gaat werken.

Meer weten over Terra Oldekerk? Kom langs op de Open Dag!

Open Dag Terra Oldekerk
Woensdag 29 januari van 15.30 uur tot 20.30 uur
Molenstraat 12 Oldekerk

   
Back to top button