Leekster Eagles maakt zich op voor de nacompetitie

LEEK – Afgelopen vrijdag 20 april stond de wedstrijd Marlene 2 – Leekster Eagles als laatste wedstrijd van de competitie op de planning.

Na een ruststand van 0-0 was het Karim Layeb die in de zesde minuut van de tweede helft een prachtig doelpunt wist te maken en de stand werd 0-1. Amper drie minuten later was het Delano Dussel die de keeper van Marlene 2 wist te verrassen en het scorebord op 0-2 wist te zetten. Kort daarop wist Marlene 2 nog even van zich af te bijten en maakte de 1-2.

Leekster Eagles eindigt in de competitie op de vijfde plaats en kan zich nu op gaan maken voor de nacompetitie. De eerste tegenstander van Leekster Eagles zal de nummer 10 van de Eredivisie zijn.

In de Eredivisie wordt zaterdag 28 april de laatste wedstrijd gespeeld. Doordat de nr. 10 Veerhuys 26 punten, nr. 9 FC Eindhoven 26 punten en de nr 8 FC Marlene 28 punten hebben en daardoor voor hun de laatste wedstrijd de beslissende wordt is het voor ons nog even afwachten wie er op 11 mei naar het Sportcentrum te Leek zal komen.

Spelers Leekster Eagles: Erwin Mensink, Jasper Siepelinga, Luciano Matulessy, Fabio de Matos Fernandes, Jeroen de Haan, Delano Dussel, Mehdi Charaf-Eddine, Roy de Vries en Karim Layeb.