Voorverkoop abonnementen Familiepark Nienoord gaat weer van start!

LEEK – Kom het hele seizoen onbeperkt spelen met een abonnement voor Familiepark Nienoord! Vanaf 29 februari kunt u deze aanschaffen met 10 % korting.

U betaalt dan € 22,50 per persoon. Nieuw dit jaar is het speciale actietarief! Vanaf het derde kind en opa’s en oma’s ontvangen het Familiepark abonnement voor € 15,- per persoon!

Afgelopen winter heeft het personeel van Familiepark Nienoord niet stilgezeten.. er is veel veranderd in het uiterlijk van het park. Zo is de kinderboerderij in een nieuw jasje gestoken en is er een nieuw speeltoestel bijgekomen. Ook de paardenbaan heeft een opfrisbeurt gehad zodat er weer veel op gereden kan worden! Komen jullie het binnenkort allemaal bekijken?

De voorverkoop loopt van 29 februari tot en met 26 maart, in deze periode is ook het verlengen van uw huidige abonnement mogelijk. Het abonnement is verkrijgbaar in Zwemkasteel Nienoord, het Infocentrum en op zondagen ook bij het Familiepark. Vanaf zondag 27 maart betaalt u weer het gewone tarief van € 25,00. Het speciale actietarief is het hele seizoen geldig. Vanaf het derde kind en opa’s en oma’s betalen slechts € 15,- voor het Familiepark abonnement.

Laat deze kans niet aan uw neus voorbij gaan en geniet weer een heel seizoen van de leukste speeltoestellen, ritjes in de trein, de kinderboerderij en de interactieve avonturenroute Expeditie Nienoord, geschikt voor jong en oud. Vol met spannende hindernissen, interessante weetjes, doolhoven en sluiproutes.

Voor meer informatie over abonnementen en de voorverkoop kunt u kijken op onze website landgoednienoord.nl.

   
Back to top button