LEEK – Langs de A7 bij Leek zijn zaterdagmiddag twee auto’s achter elkaar in de greppel terecht gekomen. Het ongeval ontstond, nadat een ander voertuig uitweek voor een eend op de A7. Deze persoon gaf een ruk aan het stuur, maar had niet om zich heen gekeken.

De twee voertuigen die in de greppel liggen, moesten op dat moment ook uitwijken voor de uitwijkende auto. Beide voertuigen raakten in de berm en kwamen vervolgens in dezelfde richting terecht in de greppel.

Bij het ongeval raakte niemand gewond, maar de twee auto’s die in de greppel staan raakten wel zwaar beschadigd. De automobilist die de eend wilde ontwijken heeft zich overigens gemeld bij de politie. Hoe het met de eend is afgelopen, is onbekend.

Foto’s: De Vries Media

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com