Jaren 80 Feest op 29 oktober in Tolbert; ‘Alleen voor 30+’

Tolbert – De laatste zaterdag van oktober (dit jaar op de 29e) staat al bij veel mensen in de agenda, op deze dag wordt de 33e editie van het Tolberter Jaren 80 Feest gehouden.

Het feest blijft populair onder de stappers van toen. Sinds vorig jaar hanteert organisator Sikko Cazemier een minimumleeftijd van 30 jaar en dat beviel goed.

“In de loop der tijd werd het publiek steeds jonger waardoor de bezoekers waarvoor het feest eigenlijk is opgezet thuis bleven. Ook het late tijdstip speelde daarbij een rol. Om die reden zijn we vorig jaar naar een minimum leeftijd gegaan en kregen daar erg veel goede reacties op van de “stappers van toen”, aldus Cazemier die zelf ook de microfoon ter hand neemt. “Ook het vervroegen van het feest viel in goede aarde hoewel de tijden vorig jaar wel heel vroeg waren vanwege de toen nog geldende coronaregels (tot middernacht), de komende editie hanteren we de tijden 20.30 tot 1.00 uur”.

Inmiddels zijn er voor de komende editie alweer honderden tickets verkocht. Ze zijn online verkrijgbaar op www.jaren80feest.nl maar ook bij enkele bedrijven zijn de papieren kaartjes te koop. Dit zijn Primera en Fitclub Rodenburg in Leek en natuurlijk in Tolbert bij de Postwagen waar het feest gehouden wordt.

   
Back to top button