Vanaf nu ‘Koffie to go’ bij Grand Café Borg Nienoord

LEEK – Hoewel de horeca niet open mag, is afhalen wel toegestaan. En omdat de sfeervolle herfstkleuren van het Nienoordse bos dagelijks veel wandelaars trekken, biedt Grand Café Borg Nienoord nu ook koffie to go aan.

De coronamaatregelen en het herfstweer zorgen ervoor dat steeds meer mensen de natuur intrekken. Zo ook in het bos op Landgoed Nienoord. Dagelijks lopen hier veel wandelaars, die vanaf vandaag langs kunnen komen bij Grand Café Borg Nienoord voor koffie to go.

Volledig coronaproof kunnen wandelaars koffie, thee, cappuccino, warme chocolademelk of een aantal tussendoortjes bestellen, om daarna goed voorzien de wandeling te vervolgen. Op deze manier hoopt exploitant Jacob Veenema ook in deze bijzondere tijd bij te dragen aan een gezellig uitje op het Landgoed: ‘Het is jammer dat we onze gasten niet mogen ontvangen op het terras of in de zalen, maar dat betekent niet dat we stil gaan zitten. Door een koffie to go-mogelijkheid op te zetten, kunnen we op een veilige manier blijven doen waar onze collega’s zo goed in zijn, namelijk mensen een fijne dag bezorgen’.

Het afhalen van warme dranken en wat lekkers is mogelijk op dinsdag tot en met zondag en blijft actief totdat de horeca weer gasten mag ontvangen, onder voorbehoud van verdere aanscherping.

   
Back to top button