Grolsch Mega Schuurfeest in Sportcentrum Leek (Foto’s)

LEEK – Zaterdagavond was het weer tijd voor het Grolsch Mega Schuurfeest in het Sportcentrum Leek. Tijdens deze avond zijn er verschillende optredens van meerdere bands/zangers.

Mooi Wark en Vangrail
Mooi Wark is al sinds 1992 maker van echte Drentse rock ’n roll en verovert complete feestzalen door een geweldige interactie met het publiek. Met hits als ‘Idioot’ en ‘In de blote kont’ zal Mooi Wark het publiek in Sportcentrum Leek ook weer in extase gebracht. Daar was ook niet aan getwijfeld, want de band kan improviseren als de beste. Ook Vangrail maakt haar opwachting op het Grolsch Mega Schuurfeest. Het publiek ging ook gisteravond weer volledig los op hun muziek, de band maakt overal een onuitwisbare indruk en Vangrail trad dit jaar liefst 137 keer op. Niet meer dan terecht dus dat Vangrail is uitgeroepen tot de live sensatie van 2016. De ingrediënten zijn simpel: vijf enthousiaste muzikanten steken de mooiste en bekendste covers in de welbekende Vangrail-jas.

Lawineboys, Ronnie Ruysdael en DJ Olaf
De Lawineboys zijn ook niet meer weg te slaan uit de Nederlandse feestmuziekscène. Het feestduo is al vijftien jaar een begrip in Nederland, met onder meer hits als ‘Joost’, ‘Sex met die kale’ en ‘Laat maar waaien’. De Lawineboys zitten bovendien niet stil, want samen met Pater Moeskroen brachten ze in november nog de single ´Bertus´ uit. Wederom een feestnummer van jewelste. Net als de Lawineboys komt ook Ronnie Ruysdael op 5 maart naar Leek. Als rasentertainer is Ronnie Ruysdael in elk feestpaleis een graag geziene gast. De voormalige leadzanger van De Sjonnies houdt van het Hollandse lied en dat wordt ook door het publiek gewaardeerd. In november ontving hij nog een Oevre-Award tijdens de uitreiking van de landelijke Party-Awards. Het Grolsch Mega Schuurfeest wordt gecompleteerd DJ Olaf, die inmiddels niet meer weg te denken is bij feesten in deze regio. Olaf Matthezing weet als allround DJ precies wat het publiek wil horen en speelt daar kundig op in. Ook hij ontbrak dus niet aan deze avond.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button