Zaterdag 27 september is het weer zo ver, Borderline in Sportcentrum Leek

LEEK – Zaterdag 27 September is het weer zo ver, het Borderline country festival  opent de deuren om  19.00 uur.  Aanvang is om 20.00 uur, één van de betere country bands van Nederland de Terry White Band zal aanwezig zijn, deze band bestaat sinds 2010 maar heeft zijn meerwaarde in de country scene al dubbel en dwars verdiend.

Lead zangeres Terry White word wel de beste country zangeres van Nederland genoemd, de band speelt zowel klassieke  country muziek als line dance muziek. ook de Noordelijke band Sidewider zal in Leek aanwezig zijn. Deze band met zijn muzikanten die gepokt en gemazeld zijn in de country wereld, speelt in binnen en buitenland en speelt zowel ballads als country-boogie, hun lead zanger Eddy Lonergan zingt accentloos Engels. Ook Martijn van der Kolk is aanwezig onder zijn  artiesten naam MCA-Martijn Country Artist zingt hij populaire country songs van vroeger en nu. Martijn verzorgt altijd een spetterende show.

Last but not least hebben we Thilly Frank. Afkomstig uit Zaandam zingt ze met een fijne country stem nummers van Buck Owens, Lorrie Morgan, Tanya Tucker om er maar een paar te noemen en altijd met veel enthousiasme. Kortom voor de country liefhebbers een must om te komen op 27 September in het Sportcentrum Leek.

   
Back to top button