ODLEKERK – UPDATE 20:03 uur: De politie op Schiermonnikoog heeft de vermiste vrouw vanavond gevonden op het strand en gaat passende zorg regelen.

Sinds gisteren, 19 september 2018, wordt vermist: Lianna. Haar signalement is: blanke vrouw, 21 jaar, rood lang haar, 1.65 meter lang.

Kleding: witte jas, grijs t-shirt, blauwe spijkerbroek, zwarte gympen, zwarte Eastpak rugzak. Fiets: blauwe Gazelle fiets met ligstuur, koplamp met tape erop. Fiets op de foto is in betere staat dan hoe die nu is.

Lianna is gistermorgen op de fiets vertrokken vanuit Oldekerk en sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Wie weet waar zij is of heeft haar gezien sinds gistermorgen? Met info graag bellen met 0900-8844.

Vanwege de privacy is de bijgesloten foto van Lianna verwijderd uit het artikel omdat ze weer terecht is.