Rodenburg wint in Uffelte van Koru

UFFELTE/LEEK – Op zondag 7 oktober reisde Rodenburg 1 af naar het Drentse Uffelte om het op te nemen tegen Koru 1.

Voor Rodenburg de laatste wedstrijd op gras voor dit seizoen. Ook in deze wedstrijd was Rodenburg weer vastberaden om de punten weer mee te nemen naar Leek.

5 minuten voor tijd floot de scheidsrechter in dat de wedstrijd kon beginnen. In het begin van de wedstrijd gingen de ploegen gelijk op tot een stand van 3-3. Vanaf deze stand wist Rodenburg een kleine voorsprong te nemen en deze voorsprong te vergroten waardoor er uiteindelijk een ruststand op het bord stond van 6-15. Bij deze stand waren de punten eigenlijk al verzekerd.

Na de rust startte Rodenburg niet heel scherp en wist Koru nog bij te komen tot 4 doelpunten verschil. De coach van Rodenburg lastte een time out in om het team weer op scherp te zetten. Rodenburg pakte het weer goed op en wist de voorsprong weer uit te bouwen. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij 15-22 en gingen de punten weer mee naar Leek.

Volgende week mag Rodenburg 1 het opnemen tegen en bij Kinea 1. Rodenburg 2 blijft in de regio en zal het opnemen tegen OWK 3.