OWK verslaat Antilopen tijdens uitwedstrijd met twee punten verschil

OOSTWOLD – Afgelopen zaterdag stond voor de Cinx-formatie de voorlopig laatste verre uitwedstrijd op het programma. De belangen van deze wedstrijd waren hoog, Antilopen had tot dusver 3 punten weten te behalen, OWK had één punt meer weten te bemachtigen.

De eerste helft werd er door beide ploegen niet echte met scherp geschoten wat een spannende helft opleverde. Vanaf 5-5 wist OWK echter vlak voor rust een voorsprong van drie doelpunten te creëren, 6-9. In de tweede helft kwam de wedstrijd echt op gang en wist OWK in een korte tijd de voorsprong te vergroten naar 7-14. Hierna liet het antilopen, door slordig verdedigen, onnodig terugkomen in de wedstrijd.

Al werd het verschil pas in de laatste minuut 2. Met een 21-23 eindstand een zeer welkome overwinning voor de ploeg uit Oostwold. Volgende week zaterdag staat de laatste veldwedstrijd op het programma tegen Unitas. Deze wedstrijd zal om 19:00 starten.