Help de 22-jarige Leekster Esther Zuiderveld Expeditie Robinson in door te stemmen

LEEK – Na 8 jaar het TV programma Expeditie Robinson met enkel alleen BN’ers, is nu de tijd aangebroken dat iedereen zich kan aanmelden. Staat balanceren op een paal, vuur maken, vis vangen en heftige proeven doorstaan jou op je lijf geschreven? Dan kun je je vanaf nu opgeven voor seizoen 2017 en beleef een ervaring om nooit te vergeten.

Hoe maak je kans?!
Deelnemen aan Expeditie Robinson is natuurlijk niet zomaar een kwestie van een online formuliertje invullen. Dit ligt iets ingewikkelder, het is namelijk Expeditie Robinson en hierbij komt de winst niet aanwaaien. Je moet er wel wat voor doen. Om een van de vier deelnemers te worden, is het aan jou de taak om iedereen te overtuigen met een video, waarbij je op een paal aan het balanceren bent en ondertussen de reden verteld waarom jij diegene bent die het verdient om dit avontuur aan te gaan. Zoek online steun van iedereen die je kent en wie weet word jij uitgenodigd voor het castingweekend.

Esther Zuiderveld uit Leek
De 22-jarige Leekster, Esther Zuiderveld heeft inmiddels zo’n video gemaakt en zichzelf opgegeven via de site van Expeditie Robinson. Als snel heeft ze de eerste 100 stemmen mogen ontvangen. Haar opgave video zie je hieronder. Ben jij of ken jij iemand die zich ook aangemeld heeft, en hij/zij uit de gemeente Leek komt laat het ons weten en dan zetten we jou link ook in dit bericht.

“Mijn naam is Esther Zuiderveld 22 jaar, en zoals jullie zien wil ik super graag meedoen aan Expeditie Robinson! Waarom moet je nou op mij stemmen? Omdat je dan gegarandeerd leuke televisie krijgt, en ik tot het uiterste zal gaan! Help jij mij mijn droom te verwezenlijken?” Wil je ook op Esther stemmen, dat kan via deze link: Expeditie Robinson 2017

   
Back to top button