JTV Leek turners wederom in de prijzen en door naar landelijke finale

Heerenveen – In het Heerenveense Epke Zonderland Turncentrum behaalden de jongens van JTV Leek voor de derde keer dit seizoen prachtige resultaten.

Bij de Pupillen kregen Jurre Bruntink en Gijs Plas allebei de gouden medaille omgehangen, na een fantastische teamprestatie. Clubgenoot Wout Plas behaalde als vierde eveneens een mooi sportief resultaat in de klasse Jeugd C.

Op het podium
In de laatste wedstrijd in de competitie voor Heren Midden- en Bovenbouw beklom Julius Benus het podium om een zilveren medaille in ontvangst te nemen en werd Kees Sikkema derde, allebei in de klasse Junior 1. Beide jongens mochten aansluitend nogmaals het podium beklimmen en een mooie bokaal in ontvangst nemen. Julius als winnaar van de competitie overall en Kees op de tweede plaats. Julius won in de competitie twee keer goud en één keer zilver, terwijl Kees over drie wedstrijden derde, zesde en derde werd.

Medaille en bokaal
‘s Middags continueerde Rick Fitzgerald het clubsucces met een prachtige zilveren medaille bij de wedstrijd van de Senioren. Ook hij ontving een bokaal voor de tweede plaats in de competitie als geheel, waarin hij structureel drie keer een zilveren plaats wist te bemachtigen.

De sportieve successen impliceren ook dat Julius, Kees en Rick district Noord en JTV Leek mogen vertegenwoordigen bij de landelijke wedstrijd op zaterdag 15 april in Purmerend.

   
Back to top button