LEEK – Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats.

Op woensdagmorgen 7 november 2018 om 8.30 uur gaat burgemeester B.C. Hoekstra van de gemeente Leek ontbijten met de kinderen van obs Hasselbraam in Leek.

In ongeveer 275 andere Nederlandse gemeenten schuift de burgemeester bij de schoolkinderen aan voor het ontbijt en maken ze kennis met elkaar. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag.

Burgemeester Hoekstra betaalt symbolisch voor het ontbijtje met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, die zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen. Met het jaarthema ‘Een feestje voor iedereen!’ laten het Nationaal Schoolontbijt en Kinderpostzegels zien dat een feestje pas een feestje is als iedereen erbij hoort.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com