Teams van Adonis presteren goed bij internationaal toernooi in België

PANNE (BE)/LEEK – In het weekend van 16 en 17 januari werden in België de Zeestern Trials gehouden, een groot internationaal acrogym toernooi.

De teams van Adonis Sportacrobatiek lieten zich in de Panne (vlakbij de Franse grens) van hun beste kant zien met prachtige podiumplaatsen tot gevolg. Zaterdagmorgen startten de gymnasten van de C-lijn gelijk goed: bij de junioren werden Emeze van Duinen, Larissa Boonstra en Yanouk Visser met mooie punten eerste bij de trio’s. Bij de duo’s  was er goud voor Josette Boomsma en Willeke Koster.  Hun teamgenoten Roos Jonkman en Marylen Arriola vielen in dit grote deelnemersveld net buiten het podium. Bij de C-senioren viel er nogmaals goud, dit keer voor Marissa van der Ploeg en Linda Winkelman. Het brons was hier voor trio Marit Bos, Saskia Wijnstra en Inge Speerstra.

Zondag werden ook de nodige medailles gehaald. ’s Middags bij de A-lijn 12-18 jaar was er goud voor mixpaar Stein Briggen en Melissa Jongendijk, terwijl hun clubgenoten David Hozeman en Robin Hooijenga het zilver omgehangen kregen. Zilver was er ook voor het trio Lisa Vermaning, Melissa Dijkstra en Demi Vogel. In de avonduren waren de A-junioren 2 aan de beurt. Hier haalden Sanna Verhoeff, Ester van der Veen en Nienke Woudstra de bronzen positie. Bij de A- senioren was er tot slot een gouden medaille voor trio Mare Blaam, Jadith Haakma en Ilja Goedemoed.

   
Back to top button