Zwemlessen Zwemkasteel Nienoord in zomervakantie groot succes!

LEEK – Voor het eerst kregen de leskinderen van Zwemkasteel Nienoord de mogelijkheid om in de zomervakantie door te gaan met zwemles. Of ze nou één keer konden komen of elke week..

Alle kinderen waren welkom. Met veel enthousiasme hebben de kinderen geoefend in het zwembad van Leek. Op woensdag 24 augustus hebben een aantal zwemmers zelfs hun A of B diploma gehaald na de extra oefening. De kinderen werden voor hun inzet in de vakantie nog extra beloond met een portie poffertjes na het diplomazwemmen. De volgende kinderen hebben hun diploma behaald:

A-diploma: Jaroslav Buinoï, Linde de Kleine, Erik Smid, Dinand Berghuis, Daniel Kuiper, Danny Kuiper, Ethan Jacobsen, Chris Dekker, Sem Oosterhuis, Edwin Gedra en Lea Riepma.

B-diploma: Anouk Marieke Slobben en Ilse Helina van der Meulen

Vanaf zaterdag 27 augustus starten de reguliere zwemlessen weer. In het Zwemkasteel wordt spelenderwijs les gegeven en aangesloten bij het niveau van ieder kind. Nu opgeven is direct starten.

Nieuw: zwemles vanaf 4 jaar, Zwem ABC all-in pakket voor € 725,00.

Ook starten in week 35 de overige doelgroepen, zoals ouder en kind zwemmen, aquajoggen, senioren zwemmen en aquarobics. Het buitenbad van Zwemkasteel Nienoord is nog open tot en met 2 september.

Voor meer informatie: www.landgoednienoord.nl

 

   
Back to top button