Queen én Roxette Tribute vrijdag in Leek (Video)

LEEK – Niet 1 maar 2 internationale tributebands komen aanstaande vrijdag 3 februari naar Leek. In de Rodenburghal zal “Look Sharp” het voorprogramma verzorgen van “Killer Queen”.

De belangstelling voor het Queen Tribute concert is groot en om die reden heeft organisator Sikko Cazemier besloten een voorprogramma toe te voegen.

Beide bands behoren tot de beste tributebands ter wereld. De deuren van de Rodenburghal gaan vrijdag om 20.00 uur open en al vanaf 20.30 uur zal “Look Sharp” een uur lang hits als The Look, Joyride, It must have been love en Sleeping in my car ten gehore brengen.

Na een korte pauze met DJ Sowieso zal Killer Queen met Patrick Myers als Freddie Mercury vanaf ca. 22.00 uur in een 90 minuten durend spektakel een groot aantal hits live spelen en zingen van Queen. De gelijkenis van zanger Patrick Myers en de 25 jaar geleden overleden Freddie Mercury is beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van Killer Queen & Patrick Myers één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands.

Na afloop van de optredens zal DJ Sowieso de afterparty verzorgen met de beste rockhits uit de jaren 70 en 80!

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland en online op www.rodenburglive.nl.

   
Back to top button