Ontdekken of fitness iets voor je is? Kom het gratis proberen bij ProFit in Leek

LEEK – ProFit, een uitdaging voor jong en oud, is het goedkoopste fitnesscentrum van Leek. Iedereen kan hier terecht voor individueel fitnessen, personal training en/of voor vele vormen van groepslessen.

Direct na de feestdagen komt ProFit met een voordelige nieuwjaars actie voor onze half jaar of jaarabonnementen. Het nieuwe jaar weer fris beginnen met beweging en een gezonde levensstijl, ProFit maakt dit in de maand januari nog aantrekkelijker. Gedurende de gehele maand januari biedt ProFit 2 maanden gratis, geen inschrijfgeld en 3 introductie trainingen onder begeleiding van een Fitnesstrainer bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Ook is er een mogelijkheid om voor één 6 maanden abonnement. U krijgt dan van ons 1 maand gratis trainen, geen inschrijfkosten en 1 introductieles met instructeur. De besparing op het jaarabonnement is in januari maar liefst € 75,-. Op het half jaarabonnement is de besparing €52,50

Vanaf januari start ProFit Leek met een nieuwe groepsles speciaal gericht op 60 plussers.

Deze les wordt door een van onze instructeurs gegeven en is gericht op het zo lang mogelijk fit, vitaal en mobiel te blijven. De les zal in de Fitness gegeven worden en zal wekelijks een andere invulling krijgen qua oefeningen en bewegingen. Hierbij worden makkelijk ingestelde toestellen gebruikt en oefeningen waarbij wij voornamelijk u eigen lichaamsgewicht gebruiken. De groep zal bestaan uit 6 tot 10 mensen zodat wij iedereen goed kunnen helpen waar nodig is. De les zal elke dinsdag worden gegeven van 9.00-10.00. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden kom dan op dinsdag 8 januari langs tijdens onze inloopochtend en kunt u zelf ervaren of deze les aansluit op u wensen.

ProFit Leek is een jong sportcentrum dat voor iedereen toegankelijk is. De medewerkers vinden het belangrijk dat zij weten wie de sporter is en wat voor persoonlijke doelstellingen zij nastreven. Zij helpen iedereen daar graag bij om de gestelde doelen te realiseren. ProFit probeert een sfeer en gevoel te creëren waar eenieder zich snel bij thuis voelt. Alle de gediplomeerde medewerkers voorzien desgewenst de gast(en) van trainingsschema’s, trainingstips en voeding- en leefstijl advies, om zo goed mogelijk tot het door de sporter gewenste resultaat(en) te komen.

Open Week van 8 t-m 14 januari. In deze week kunt u vrijblijvend kennis maken met onze club.

ProFit Leek is gevestigd aan de Euroweg/Valkenburgstraat 5 in Leek en is telefonisch te bereiken op 0594-857047. ProFit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 –22.00 uur, zaterdag 9.30 – 13.00 uur en zondag van 9.00 – 13.30 uur. Zie voor meer informatie www.profitleek.nl. of kijk op de Facebookpagina.

Back to top button