Waterschapsbestuurder Paul Tameling zoekt ‘apptivisten’

LEEK – Op 20 maart worden niet alleen de Provinciale Statenverkiezingen gehouden, maar wordt ook het bestuur van de waterschappen gekozen. Paul Tameling uit Leek is kandidaat en zijn zoon is een bijzondere verkiezingscampagne begonnen. Hij roept iedereen op om ‘apptivist’ voor Paul te worden.

WhatsApp
Roeland Tameling, zoon van Paul en campagneleider vertelt: “bij de vorige verkiezingen zette Jesse Klaver van GroenLinks WhatsApp in om kiezers te bereiken. Heel succesvol. Maar dat was met een beperkte mogelijkheid om te reageren.”

Het campagneteam dat zich inzet voor Paul als waterschapsbestuurder gebruikt WhatsApp niet alleen om berichten te delen, maar ook om ervaringen, tips en feedback uit te wisselen. Iedereen die Paul in het waterschap wil kan zich aanmelden via 06-17453490. “Wil je ook Apptivist worden? Graag!” lacht Roeland Tameling. Er is zelfs een speciale website gelanceerd waar mensen zich kunnen registreren: www.stemoppaul.nl.

Kandidaat
Paul Tameling is geen onbekende in de lokale en regionale politiek. Hij was onder meer jarenlang gemeenteraadslid in Leek en de afgelopen periode was hij ook algemeen bestuurslid van Waterschap Noorderzijlvest. Hij vindt het initiatief van zijn zoon erg leuk: “tja, dat heeft hij niet van een vreemde vermoed ik.

Zelf zet ik me de komende maanden vooral in voor de algemene verkiezingscampagne van Water Natuurlijk. Dat is de partij die ik vertegenwoordig. Dat allerlei mensen zich nu ook voor mijn persoonlijke kandidatuur inzetten is een compliment waar ik dankbaar voor ben. En het geeft me nog meer zin in de verkiezingen op 20 maart!”

 

   
Back to top button