Het Schwarzwald dé bedrijfsfeest locatie van Nederland

Partnerbijdrage – Het Schwarzwald in Rijssen (Overijssel) is dé bedrijfsfeest en jubileumfeest locatie met spraakmakende activiteiten.

Neem de leerzame anti-slipcursus. Het regenachtige weer in Nederland zorgt in het dagelijkse verkeer voor gevaarlijke situaties. Tijdens de antislipcursus verbeter je de vaardigheden in de auto, zo ben je goed voorbereid op zware regenval, aquaplanning en onverwachte situaties. Tijdens de activiteit wordt er aandacht besteed aan diverse remtechnieken op verschillende typen wegdek; van uitwijken tot slippen en van remmen tot een noodstop. De anti-slipcursus is niet alleen leerzaam, maar ook zeer leuk om te volgen!

Naast maximale beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met slipauto’s van de beste kwaliteit en ervaren instructeurs de antislipcursus te laten begeleiden.

Offroad rijden
Een andere optie is de spraakmakende 4×4 clinic. 4×4 offroad rijden doe je d.m.v. een Suzuki Vitara op modderige ondergrond of tegen een steile helling. De quad baan is een echte motorcrossbaan met uitdagende heuvels, (spring)bulten en bochten. Deze activiteit biedt de ultieme uitdaging op het gebied van het beheersen van een voertuig!

Voor de freaks zijn er escaperooms van verschillende niveaus.

Kortom wacht niet langer, maar neem nu contact op en beleef een fantastische dag!

Het Schwarzwald
Markeloseweg 115, Rijssen

   
Back to top button