Hollands Festival in Sportcentrum Leek

 LEEK – Na de zéér succesvolle en uitverkochte evenementen als het Grunneger, het Iers, Country en Blues Festival vindt nu op Zaterdag 22 November het Hollands Festival plaats in Sportcentrum Leek.

Het Hollands Hitfestival vindt plaats in het Sportcafé van het befaamde Sportcentrum Leek. Het zeer sfeervolle Sportcafé, in combinatie met de vele bekende en populaire artiesten, leent zich meer dan uitstekend voor een zeer gezellig avondje uit. Er zijn zitplaatsen aanwezig om met vrienden en bekenden een topavond te beleven!

Top line-up

Vele bekende en populaire artiesten uit de regio maken hun opwachting tijdens deze Nederlandstalige avond in het Sportcafé. Met Burdy, Partyband Sunshine, Leo Klok, Jan Warringa, Edwin &Deborah en René Becker, belooft het een avond te worden die de liefhebbers van Nederlandstalige volksmuziek doet watertanden!

Burdy, ‘het feestbeest oet Grunnen’, heeft zijn sporen reeds verdiend met vele bekende hits en geniet landelijke bekendheid. Alle songteksten, vaak teksten uit het leven gegrepen, worden door hemzelf geschreven en dit maakt hem tot een door velen zeer geliefde artiest. René Becker viert dit jaar zijn tienjarig jubileum als artiest. Vele bekende en swingende nummers van hem zijn hits in Nederland. Enkele dagen geleden heeft René zijn nieuwste cd gepresenteerd en de prachtige songs zijn voor het eerst te beluisteren gedurende zijn optreden in het Sportcafé.

Edwin & Deborah, al sinds 2006 een succesvol duo, evenals de vierkoppige Partyband Sunshine, behoeven nauwelijks toelichting. ‘Goede wijn behoeft geen krans’ en de zeer populaire artiesten uit ‘onze’ regio maken mede dat het een onvergetelijke avond wordt. Leo Klok en Jan Warringa, beiden ook populaire zangers in de regio completeren de top line-up. Al met al een keurkorps aan artiesten dat garant staat voor een onvergetelijke avond Hollandse Hits!

Entree

Entreekaarten kosten in de voorverkoop, via de diverse bekende adressen in de regio en of online op www.vanplan.nl, 8 Euro. Kaarten aan de kassa, indien nog voorradig, kosten 12,50 Euro. Aanvang van het Hollands Festival Leek is om 20.30 uur, zaal open 19.30 uur. Voor reserveringen en of informatie, telefoon 0594-512040 of mail naar [email protected]

   
Back to top button