Kamperen bij Leekster festival tijdens Pinksteren

LEEK – Landgoedcamping Nienoord en de organisatie van het Flinke Pink Festival komen met een gloednieuwe samenwerking: Het Flinke Pink Kampeerarrangement!

“Steeds meer festivalgangers van buiten de regio komen meerdere dagen naar ons festival en de andere evenementen tijdens Pinksteren in Leek. Daardoor kregen we steeds vaker de vraag naar overnachtingsmogelijkheden” aldus Flinke Pink organisator Sikko Cazemier.

“We verwezen de mensen dan door naar B&B’s in de buurt en naar de omliggende campings. Dit jaar ben ik in gesprek gegaan met Loltje van Veen van Camping Nienoord. Zij hadden al een Pinksterarrangement en daar hebben we nu entreetickets voor het festival aan toegevoegd”.

Het Flinke Pink Kampeerarrangement bestaat uit 3 nachten kamperen, vanaf vrijdag 7 juni, met late uitcheck op maandag 10 juni (20.00 uur) en onbeperkt toegang tot het festival.

Bij 6 personen (max. per kampeerplaats) betaal je hiervoor slechts 27 euro per persoon! Ook zaken als een stroompunt bij de tent en gebruik van de douches zijn bij de deal inbegrepen.

Het arrangement is te boeken op www.flinkepinkfestival.nl en op www.campingnienoord.nl.

   
Back to top button