Gerhard Topper clubkampioen tafeltennisvereniging Rotak

LEEK – Gerhard Topper mag zich een jaar lang de clubkampioen van tafeltennisvereniging Rotak noemen! Onder de bezielende leiding van trainer Frank Stolp werden dinsdag in de Topsporthal in Leek de clubkampioenschappen voor de jeugd gespeeld.

Het was voor alle deelnemers hun eerste clubkampioenschap, dus er werd zeer fanatiek en geconcentreerd gespeeld. Chris, Patrick, Bastiaan, Ruben en Gerhard streden in een vijfkamp om de felbegeerde titel. Het werden razend spannende partijen waarin bleek dat tafeltennis niet alleen een fysiek maar ook een mentaal spelletje is. Als je met 9-5 voor staat betekent dit nog niet dat jij het eerst bij de 11 punten bent. En als je van zo’n achterstand terugkomt is dat natuurlijk wel een vreugdekreet waard.

Wat vooral opviel deze avond is dat er door iedereen met heel veel plezier werd gespeeld, en daar gaat het per slot van rekening om. Hoewel… zo’n mooie medaille mee naar huis is natuurlijk fantastisch. En de nummers 1 t/m 3 kregen daarbij ook nog een grote beker.  De derde plaats was uiteindelijk voor Bastiaan, en Chris ging er met de tweede prijs vandoor.

Gerhard wist al zijn partijen overtuigend te winnen en is daarmee de terechte winnaar geworden! Hij ging met de grootste beker naar huis! Kijk voor meer foto’s op www.ttvrotak.nl

   
Back to top button