Muzikaal weekend bij Grand Café Borg Nienoord met twee muziekfeesten

LEEK – Op zaterdag 29 en zondag 30 juni is het weer zover, dan vinden er twee muziekfeesten plaats bij Grand Café Borg Nienoord. Op deze prachtige locatie worden jaarlijks meerdere grote feesten en partijen georganiseerd. 

Op zaterdag 29 juni is het Borderline Country Festival aan de beurt. Het al vele jaren succesrijke Borderline Country Festival werd na enkele jaren onderbreking vorig jaar voor het eerst op Landgoed Nienoord georganiseerd. Net als alle eerdere versies werd het ook ditmaal een eclatant succes. De organisatie achter het Borderline County Festival heeft hard gewerkt en een top bezetting aan artiesten voor het komende festival weten vast te leggen. De absolute top van Nederland aan country artiesten is gecontracteerd voor het festival in juni.

Onder meer de zeer succesrijke, in binnen- en buitenland, countryband Ramblin’ Boots, de ook bij de line dancers zeer geliefde Ted & Helen, het al jarenlang zeer populaire duo Ben & Carmen Steneker en de ”huisband” van alle countryshows in Leek,  Savannah, is, welhaast natuurlijk!, van de partij op Landgoed Nienoord. Een klasse rijker line-up is nauwelijks samen te stellen. Het borgterrein, de locatie van het countryfestival, is vanaf 13.00 uur geopend, aanvang van het festival is om 14.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 in voorverkoop en, indien nog voorradig, € 15,00 aan de kassa. Bij onverhoopt slecht weer wordt het countryfestival verplaatst naar Sportcentrum Leek.

Op zondag 30 juni is het weer zover, dan vindt het Nederlands zomerfeest weer plaats bij Grand Café Borg Nienoord. De organisatie heeft weer artiesten weten te boeken die garant staan voor een feestje. Chris de Roo, Zanger Rinus, Leo Klok, Erwin en Deborah en de band Sunshine staan op de line-up om er een echt zomers feest van te maken. Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend en om 14.00 zullen de eerste artiesten beginnen met optreden. Het Zomerfeest is ook dit jaar weer gratis toegankelijk!

   
Back to top button