Smurfenvoetbaltraining bij VEV’67 Leek

LEEK – Het hele voetbalseizoen lang is er op (elke) zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op Sportpark Oost-Indië Smurfenvoetbal! Meisjes en jongens die de leeftijd hebben tussen de 3 en de 6 jaar zijn altijd van harte welkom om aan te sluiten bij de training.

Tijdens deze training staan er een aantal dingen centraal; Plezier, Bewegen en Voetbal. We bieden meerdere beweegvormen aan wat we telkens proberen te koppelen met de sport Voetbal. Na de zomerstop gaan we ‘gewoon’ weer van start met een nieuw seizoen. Dit zal ergens in september zijn.

Dit seizoen is bijna ten einde maar we willen het graag spectaculair afsluiten met een heuse Smurfen Seizoensafsluiting! Dit vindt plaats op zaterdag 29 juni, tijdens de familiedag van VEV’67. Dit keer niet van 10.00 tot 11.00 uur maar dit keer begint de training om 11.00 uur. Tijdens deze afsluiting bieden wij een training aan voor alle Smurfen van het afgelopen seizoen, maar ook voor alle andere jongens en meisjes die graag kennis willen maken met de sport voetbal. Na de training krijgt eenieder een medaille, smurfendiploma, pannenkoeken en ijs. Aansluitend wordt er Smurfendisco georganiseerd en gaat er een springkussen omhoog, speciaal voor de Smurfen!

Ken jij iemand of ben jij iemand met kinderen die de leeftijd hebben tussen de 3 en de 6 jaar oud die houden van voetballen en/of bewegen? Dan zijn die van harte welkom! We gaan er een enorm feest van maken. Vriendjes/vriendinnetjes, buurmeisjes/buurjongens, nichtjes/neefjes, iedereen is welkom! Voor meer informatie kijk dan op www.vev67.nl of op de Facebookpagina van het Smurfenvoetbal; Vev’67 Smurfenvoetbal.

 

   
Back to top button