LEEK – De schaakclub Leek en omstreken biedt in de maanden september en oktober 2019 een serie van vijf schaaklessen aan. De schaakcursus is bedoeld voor volwassenen die de schaakregels al wel kennen, maar graag beter willen leren schaken.

De volgende vijf onderdelen komen in ieder geval aan bod: Tactiek, strategie, opening, middenspel en eindspel. De schaaklessen zijn op vrijdagavond van 19.45 tot 21.00 uur in De Balkhoeve aan de Waezenburglaan 57 te Leek. Na afloop van de lessen kunnen de deelnemers nog onderling een partijtje schaken. Deze cursus wordt gegeven door Frans Huisman, en ook clubkampioenen zullen een bijdrage aan de lessenserie leveren. De schaakcursus is gratis en u hoeft daarna ook geen lid te worden.

Als u belangstelling heeft voor deze schaaklessen, dan kunt u dit doorgeven via [email protected] . U kunt voor meer informatie ook bellen met de cursusleider naar telefoonnummer 0594519008.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com