BOERAKKER – Speelweek Boerakker organiseert elk jaar, in de laatste week van de basisschool zomervakantie (19 t/m 23 augustus), een week vol toffe activiteiten en spannende spellen. En dit jaar is alles in het thema Disney!

Bij Disney denk je natuurlijk aan prinsen en prinsessen, lieve welpjes die als koningen worden geboren, maar natuurlijk ook aan verdwaalde vissen in de grote oceaan. En heb jij nou even geluk, hier gaan wij van alles mee doen!

Hoe ziet de week er uit?
In de ochtenden werken we toe naar een super vet eindfeest die we vrijdagavond samen met alle ouders, buren, vrienden en wie dan ook vieren.

Kinderen werken tijdens deze ochtenden bijvoorbeeld aan mooie decor stukken, oefenen dansjes en liedjes, leren plaatjes draaien als een échte DJ en eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken of wat een kind graag wil doen of leren.

’s Middags is het tijd voor activiteiten! Speurtochten, stormbaan estafettes, workshops djembé spelen, t shirts verven en fruit en snoep sushi maken. Ook gaan we een middag met de onderbouw naar De Naturij in Drachten en gaat de bovenbouw ’s avonds lasergamen. En natuurlijk nog veel meer gezellige spellen en activiteiten! Ons volledige programma kun je op onze Facebookpagina vinden: https://www.facebook.com/speelweekboerakker/

Persoonlijke aandacht voor het kind
Speelweek Boerakker richt zich op de talenten van de kinderen; wat kun je en waar wil je nog beter in worden?

Wij vinden het belangrijk dat de activiteiten uitdagend, nieuw en passend zijn bij leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast willen wij aansluiten bij de belevingswereld van het kind.

Elk kind mag mee doen op zijn of haar eigen manier. Dit betekent dat ook kinderen met gedragsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen of lichamelijke beperkingen mee mogen doen. De vrijwilligers hebben hierin voldoende handvaten om eventuele beperkingen, in contact met anderen en/of activiteiten, op te vangen.

Speelweek Boerakker vindt het belangrijk dat alle kinderen zich gezien voelen en richt zich daarom op persoonlijke aandacht voor elk individu. Om deze reden kunnen wij maximaal 100 kinderen opvangen. Maar gelukkig hebben wij nog ontzettend veel plekjes vrij dit jaar!

Aanmelden
Speelweek Boerakker streeft er naar de kosten laag te houden, zodat geld niet de reden zal zijn dat een kind niet mee kan doen. Mochten de financiën wel problemen geven voor ouders/opvoeders, dan heeft Speelweek Boerakker de mogelijkheid om hier flexibel in te zijn. Kosten voor de week bedragen €25,- per kind.

Aanmelden kan tot 12 augustus via de volgende link: https://forms.gle/mcm2N3y3GqgLkRKWA


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com