Hoe wil jij kennismaken met de nieuwe burgemeester?

WESTERKWARTIER – In oktober krijgt de gemeente Westerkwartier met Ard van der Tuuk een nieuwe burgemeester. Om kennis te maken maakt hij een kennismakingstour door onze mooie gemeente. Daarbij laat hij zich graag verrassen!

Spectaculaire show of gewoon een kopje koffie
De gemeente roept inwoners, bedrijven en organisaties op om aan te geven op welke manier zij de eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Westerkwartier willen ontvangen. De burgemeester welkom heten met een spectaculaire show van je dansgroep? Een bijzondere verzameling die je wilt laten zien? Of heeft jouw dorp, bedrijf of organisatie iets te bieden wat de burgemeester moét weten? Nodig hem dan uit voor een bezoek! Op basis van het aanbod maken we het programma voor een unieke kennismakingstour. Je kunt de burgemeester natuurlijk ook gewoon uitnodigen voor een kopje koffie.

Uitnodigen kan tot 1 oktober
De burgemeester uitnodigen kan door voor 1 oktober een mail te sturen naar [email protected], met vermelding van naam, telefoonnummer, een korte omschrijving van de activiteit, de tijd die nodig is en de locatie van ontvangst.

   
Back to top button