Inloopbijeenkomst georganiseerd voor plannen fietsroute Leek-Zuidhorn

Provincie – De provincie Groningen en de gemeente Westerkwartier organiseren maandag 20 februari een inloopbijeenkomst over het voorstel voor de nieuwe fietsroute Leek-Zuidhorn. Belangstellenden zijn tussen 18.00 – 20.30 uur welkom in het gemeentehuis van Zuidhorn (Hooiweg 9, 9801 AJ Zuidhorn).

Om 19.00 uur is de algemene presentatie. Aanmelden voor de inloopbijeenkomst is niet nodig. Projectteamleden van de provincie en de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en een toelichting te geven op het voorstel voor de fietsroute. We zijn benieuwd naar uw reacties op deze plannen.

Voorstel fietsroute
Deze bijeenkomst is een vervolg op de drie bijeenkomsten van juni vorig jaar over hoe de fietsroute tussen Leek en Zuidhorn te verbeteren is voor fietsers. De informatie uit deze drie bijeenkomsten is meegenomen in het onderzoek naar de nieuwe route.

Informatie of vragen?
Neem dan contact op met Evelien Meinders (omgevingsmanager provincie Groningen). U kunt haar een mail sturen via [email protected] of bellen via 06 – 52761748.
Op de website van de provincie Groningen vindt u meer informatie over de fietsroute Leek-Zuidhorn. U kunt zich hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

   
Back to top button