SDM organiseert een yoga retraite op landgoed Nienoord

LEEK – Snel nog ‘even’ eten, werken, acht berichtjes sturen, dertien beantwoorden, de krant lezen en je favoriete websites checken. Duizend dingen tegelijk doen, maar niets bewust.

Het levert allemaal een heleboel stress op. Onthaasten zorgt voor een rustigere ademhaling, betere focus, een langzamere hartslag en lagere waardes van het stresshormoon cortisol. Worden we niet allemaal fijnere mensen als we één versnelling (of twee) terugschakelen?

Het creëren van rust in je hoofd is – zeker in deze drukke tijden – een kunst op zich. Gezond omgaan met stress is niet vanzelfsprekend. Hoogtijd voor wat ‘slowlife’.  Sport- en dansschool SDM organiseert daarom op zaterdag 26 november ‘slowlife’: een yoga-retraite, met meerdere yogalessen, aandachttraining, ademhalingsoefeningen en- meditatie technieken én een heerlijke biologische, vegetarische lunch. De locatie voor deze retraite is de sfeervolle, adellijke en monumentale Groninger Borg Nienoord.

Voor wie: iedereen die zichzelf een ontspannen dag gunt (voor zowel de onervaren als de gevorderde yogabeoefenaar)

Aantal deelnemers: min. 10 pers. (max. 15)

Locatie: op de stijlvolle, adellijke en monumentale Groninger borg, Nienoord 1 te Leek

Programma:
09.30 – 10.00 uur: inloop/ontvangst met koffie/thee
10.00 uur: start programma
rond 16.30 uur: gezamenlijke afsluiting met een kopje thee en wat lekkers

Kosten: €50 (lunch is inbegrepen)
Datum: zaterdag 26 november 2016
Tijden: 09.30 – ca. 16.30 uur

Alles op je eigen tempo!

Meenemen: gemakkelijk zittende sportkleding, warme sokken, vest of een fleece dekentje.

Yogadocent: Simone Snijder

Opgeven voor za 19 november!

Contact
Meer informatie over de markt en/of andere informatie is te vinden op de website: www.s-d-m.nl Je kunt ook contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06-23604423/ 06-43972620.

   
Back to top button