Zoutman-formatie Sparta verslaat Spannum tijdens uitwedstrijd

SPANNUM/ZEVENHUIZEN – Zaterdagmiddag speelde de Zoutman-formatie een uitwedstrijd tegen en in Spannum. Eenmaal aangekomen in het pittoreske Spannum bleek het veld niet in de beste conditie.

Na de voorbespreking moest Sparta erg wennen aan de conditie van het veld. De thuisploeg had hier aanzienlijk veel minder moeite mee en stond binnen no-time met 5-0 voor. Daarna pakte Sparta het goed op en werd er bij 7-6 de kleedkamer opgezocht.

Coach Van der Lei hamerde er op dat de persoonlijke fouten eruit moesten. Langzamerhand speelde Sparta zichzelf in de wedstrijd en had Spannum meer en meer moeite met het spel van de Zevenhuisters. Waar Sparta zelfverzekerd en trefzeker was, was Spannum twijfelachtig en vaak na één schot al de bal kwijt.

Sparta speelde de wedstrijd netjes uit en bij 14-17 floot scheidsrechrer Bouma af. Volgende week speelt Sparta de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, de return tegen Boelenslaan/It Fean staat dan op het programma. Deze wedstrijd start om 15.30uur in Zevenhuizen.

   
Back to top button