Sparta gaat winnend de zaal in

ZEVENHUIZEN – Sparta mocht afgelopen weekend, onder toeziend oog van een aantal speciale genodigden uit de selecties van 1959, 1969 en 1979, de laatste veldwedstrijd van dit deel van de competitie spelen. In Zevenhuizen kwam Boelenslaan/It Fean op bezoek.

Sparta opende furieus en liet er geen twijfel over bestaan dat de punten dit weekend in Zevenhuizen bleven. Binnen no-time stond het 5-0, daarna scoorden de gasten twee maal. Dat geloof drukte de Zoutman-formatie direct de kop in en liep uit naar 9-2. Bij een 12-4 stand zochten beide ploegen de kleedkamer op.

Coach Moric van der Lei was uiterst tevreden over het optreden van zijn ploeg. Wel was het zaak om deze scherpte vast te houden. Na rust opende Boelenslaan/It Fean de score. De goals vielen om en om, maar de marge werd nooit kleiner als zes.  Vlak voor tijd trok Sparta nog één keer aan en wist met een welverdiende 22-13 dit deel van het seizoen af te sluiten.

Komende week geniet de selectie van een welverdiende week rust, daarna wordt de zaal opgezocht. Zaterdag 9 november wordt er in Oosterwolde geoefend tegen de selectie van DIO!

   
Back to top button