KNVB Eredivisie-scheidsrechter Jochem Kamphuis loot het 34e Leekster Voetbalgala

LEEK – De voorbereidingen voor het 34e Leekster Voetbalgala zijn weer in volle gang. De gratis toegankelijke loting is op vrijdag 8 november om 19.30 uur in het Sportcafé van Sportcentrum Leek.

Ook voor deze editie is wederom een interessante gast gestrikt: Jochem Kamphuis, de 33e jarige Groninger, die al 13 jaar voor de KNVB in het betaald voetbal fluit en tevens VAR (Video Assistant Referee) is, heeft na de loting vast veel te vertellen over het scheidsrechtersvak en wat dat als mens van je vraagt.

Uiteraard zal de VAR ook besproken worden en is er gelegenheid om vragen te stellen.  Na de loting kan iedere voetballiefhebber de Eerste Divisie zaalvoetbalwedstrijd Leekster Eagles – FC Marlène 2 nog aanschouwen.

Het Leekster Voetbalgala in Sportcentrum Leek begint op vrijdag 20 december met het B-toernooi. Een dag later volgt de 1e ronde van het vrouwentoernooi. Na de Kerst volgt de 1e ronde van het A-toernooi, die op drie avonden wordt afgewerkt. In het nieuwe jaar wordt de 2e ronde gespeeld, op 3 januari (vrouwen) en op 4 januari (A-toernooi), waarna de apotheose weer plaatsvindt op de Gala-avond: zaterdag 11 januari.

   
Back to top button