LEEK – Vrijdagmorgen even na tien uur is een vrachtwagenchauffeur van een transportbedrijf uit Leek zijn trailer verloren in de bocht van een rotonde vlakbij het centrum.

De chauffeur was onderweg van Leek naar een klant toen ter hoogte van de rotonde Oosterheerdtstraat met de N372/Tolberterstraat door onbekende oorzaak de trailer los schoot van de trekker. Deze kwam half op het wegdek terecht en bleef half op de trekker liggen. Politie is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen om het verkeer te begeleiden. De trailer is met een shovel opgetild zodat de trekker onder de trailer vandaan kon komen en deze opnieuw gekoppeld kon worden aan een andere trekker. Het verkeer op de doorgaande weg ondervond enig hinder tijdens deze stremming die ruim een uur duurde.

Foto’s: Gerard van der Velde/InfoLeek & Ingezonden

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com