Gemeente Westerkwartier presenteert nieuwbouw op beurs NieuwbouwXL

WESTERKWARTIER – De gemeente Westerkwartier presenteert de nieuwbouwmogelijkheden op haar grondgebied van vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2019 op de beurs NieuwbouwXL in Martiniplaza. De beurs is gratis toegankelijk.

18 projecten in acht dorpen
Dat er veel gebeurt op het gebied van nieuwbouw in de gemeente Westerkwartier, blijkt uit het feit dat de gemeente maar liefst 18 projecten in de stand toont. Dit zijn projecten in de dorpen Grootegast, Leek, Marum, Opende, Oostwold, Tolbert, Zevenhuizen en Zuidhorn. Het gaat zowel om appartementen in dorpskernen en kleinere invullocaties, als om de grotere nieuwbouwwijken Oostindie in Leek en Oostergast in Zuidhorn.

Lancering nieuwe projecten
Op de beurs lanceert de gemeente een aantal nieuwe projecten. Bijvoorbeeld de nieuwste fase van de nieuwbouwwijk Oostindie, een ruime, groene en waterrijke wijk aan de zuidkant van Leek. In het deelgebied De Hoven gaat de woningverkoop zo goed, dat er op de beurs nieuwe kavels voor vrijstaande woningen in Fase 2C worden gepresenteerd. De kavelgrootte varieert van 716 tot 1.788 m2. Ook de nieuwbouwwijk Roblespark in Grootegast breidt verder uit. In het Roblespark fase 2A wordt gebouwd in de luxe en frisse stijl van de Amsterdamse en Delftse school. Er is nieuw aanbod van kavels voor vrijstaande woningen. De kavelgrootte varieert van 315 tot 710 m2. Ook komen er twee-onder-een-kapwoningen.

Kijk voor alle informatie over nieuwbouw in de gemeente op www.westerkwartier.nl/nieuwbouw

   
Back to top button