TOLBERT – Een auto is dinsdagavond aan de Mensumaweg tussen Oldekerk en Tolbert tegen een boom belandt.

Rond twintig voor twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Zowel politie als een ambulance kwamen ter plaatse, maar al snel bleek dat de bestuurder van het voertuig niet meer aanwezig was op de plaats van het ongeval. Wel troffen de hulpverleners nog een hondje aan in het voertuig. Ook de dierenambulance werd daarom opgeroepen om het hondje mee te nemen. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de bestuurder, maar niemand aangetroffen. Er zal een onderzoek worden ingesteld naar het ongeval en de bestuurder. 

De viervoeter raakte verder niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.

Foto’s: De Vries Media


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com