WESTERKWARTIER – Er worden op dit ogenblik veel vragen gesteld aan de gemeente Westerkwartier over de nieuwe afvalroutes voor 2020.

De gemeente begrijpt de verwarring want er is best veel veranderd. Deze veranderingen moest de gemeente doorvoeren omdat het inzamelen van het huisvuil opnieuw is aanbesteed en er in het hele Westerkwartier nu dezelfde inzamelaars zijn.

Vooral voor het gebied Middag en de voormalige gemeente Leek zijn er veranderingen in de manier van huisvuilinzameling en de dagen dat het huisvuil wordt opgehaald.

Afvalkalender 2020 beschikbaar
Sinds vrijdag 27 december 2019 staat de afvalkalender van 2020 online. Wilt u weten wat de huisvuilroute voor uw postcode is, dan adviseert de gemeente de online afvalkalender te raadplegen via https://www.westerkwartier.nl/afvalkalender 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com