GROOTEGAST – UPDATE 18-01 met nieuwe politie informatie: In de vroege woensdagochtend van 15 januari 2020 werd er ingebroken in de woning van Emily Meijer en haar familie in Grootegast.

Hierbij werd de auto van de ouders van Emily weggenomen. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat Emily mogelijk tegen haar wil is meegenomen. De gestolen auto is een Peugeot 307 Break met kenteken 87-PB-SZ. Uit aanwijzingen blijkt dat de auto in de omgeving van #Roosendaal en #Oosterland (Zeeland) is geweest. In die omgeving is door de collega’s naar de auto en Emily uitgekeken maar hebben zij niets aangetroffen.

Oorspronkelijk bericht: Emily Amalia Rosa Meyer, 15 jaar oud, is in de nacht van 15-januari vertrokken vanuit Grootegast.

Mogelijk in combinatie met zwartkleurige Peugeot Break met kenteken 87-PB-SZ. Dit voertuig is eind van de ochtend gesignaleerd in de omgeving van Utrecht, mogelijk in Zuidelijke richting.

Mocht u iets gezien of gehoord hebben, of mogelijk andere relevante informatie met betrekking tot deze vermissing hebben. Neemt u contact op met de politie via 0900-8844.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com