Promotiedag kleindiervereniging ’t Hollandertje Leek – Tolbert

MARUM/LEEK – Na het grote succes van de kleindierenkeuring van onze vereniging ’t Hollandertje bij de Welkoop te Leek staan wij op 13 Mei ook weer  bij de Welkoop in Marum.

Aanstaande zaterdag kunt u daar door onze keurmeesters uw konijnen, cavia’s en kippen laten keuren op verschillende punten waaronder conditie en verzorging, voor de winnaar is er uiteraard een prijs. Zijn de nagels van uw kleindieren wat lang? Of heeft u vragen over het houden van uw kleindieren? Kom ons dan aanstaande zaterdag bezoeken bij de Welkoop in Marum.

Uiteraard hebben wij voor de jeugd een knuffelhoek en hebben wij van alle 3 de diergroepen een aantal rassen bij ons, kent u bijvoorbeeld het kleine vechthoenderras de Ko Shamo? Of  wilt u het kleinste kippenras, de Serama bewonderen? Bij de cavia’s hebben we onder andere de Lunkarya, een langharig ras, en bij de konijnen de Engelse Hangoor, met oren van wel 65 centimeter lang. Deze rassen en nog vele meer kunt u komende zaterdag bij ons komen bekijken. Hopelijk tot dan!

   
Back to top button