De nieuwe Jumbo in Leek opent 4 maart; zelfscanners, verse pizza’s, lokale producten, speciaalbier en Pick Up Point

LEEK – De Jumbo winkel aan het Industriepark in Leek verhuist naar het Industriepark 5R, waar voorheen Welkoop gevestigd was. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s.

De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point. De huidige winkel sluit op zaterdag 29 februari om 17.00 uur definitief haar deuren. Vanaf woensdag 4 maart 9.00 uur kunnen inwoners van Leek en omgeving weer terecht in de nieuwe Jumbo winkel.

Feestelijke opening met gebak
Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening op 4 maart om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 8 maart). Supermarktmanager Jos Deinum vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.800 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse en regionale producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Tevens wordt de winkel voorzien van een groot veganistisch assortiment. Ook krijgt de winkel een uitgebreide borrelafdeling en is er veel keuze uit verschillende speciaalbieren.

Zelfscanners
De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière. Klanten kunnen altijd gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

Jumbo Pick Up Point
Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder
Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, is aanwezig bij de heropening: “We zijn er trots op dat we dankzij de relocatie onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Waezenburglaan 47 in Leek.

Op de foto: Supermarktmanager Jos Deinum en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel

 

   
Back to top button