Grand Café Borg Nienoord  organiseert een ‘Moederdagbrunch’

LEEK Op Moederdag, 14 mei, is er een moederdagbrunch op de Borg. Voor deze uitgebreide moederdagbrunch dient men ook vooraf te reserveren en maximaal 100 personen kunnen hieraan deelnemen.

De brunch is een mooie gelegenheid om moeders het stralende middelpunt te laten zijn. Deelname kosten per persoon bedragen € 22,00, kinderen/jeugd tot met 12 jaar betalen € 11,00 per persoon. Reserveren kan vanaf heden en vol is vol. Advies is om niet te lang te wachten met de reservering(en). De overheerlijke brunch is van 11.00 uur tot 14.00 uur in Grand Café Borg Nienoord, de stijlvolle, adellijke en monumentale Groninger borg op het fraaie Landgoed Nienoord.

Naar keuze kan men genieten van onder meer tomatensoep met kruidenroom diverse broodjes, drie soorten aardappelsalade, diverse warme gerechten en zoete lekkernijen. Voor meer informatie over de moederdagbrunch kunt u kijken op www.grandcafe-borgnienoord.nl. Om te reserveren kunt u bellen naar Grand Café Borg Nienoord, telefoon 0594-726005. Let op: vol is vol. Het aantal dat aan de moederdagbrunch kan deelnemen bedraagt slechts honderd personen.

   
Back to top button